Nieuws

80's Top 500

Stem nu op de KINK 80's Top 500!

Dit voorjaar is KINK 80's van start gegaan, een nieuw station in de KINK-familie waar je dag in, dag uit de beste alternative 80's hoort. Begin juni maken we daar ECHT het beste van in de KINK 80's Top 500!

R.E.M. 80s

The 80's Story of R.E.M.

Het is tijd om terug te gaan naar de jaren '80 en te genieten van de muziek die je toen zo bewoog. En er is goed nieuws, want er begint iets nieuws op KINK 80's in de eerste week van mei: The 80's story of. Een serie waarin je de geschiedenis en verhalen achter je favoriete 80's artiesten ontdekt. De aftrap wordt gedaan met de legendarische band R.E.M.

Alternative 80s Tivoli

Win kaarten voor Alternative 80s Tivoli in Tivoli Vredenburg!

Ben jij groot fan van KINK 80’s en lijkt het je fijn om de leukste alternatieve muziek uit de Eighties niet alleen via je radio te horen maar juist in een popzaal met andere liefhebbers, onder het genot van een drankje? Goed nieuws! KINK 80’s geeft kaartjes weg voor Alternative 80s in Tivoli op vrijdag 28 april.

Alfred Lagarde

More Than A Feeling, het verhaal van Alfred Lagarde!

Een audio-monument voor Alfred Lagarde. Dat was er nog niet, en moest er volgens KINK-dj Tim Op het Broek nu maar eens komen. Vandaag is het exact 25 jaar geleden dat hij overleed, en kun je luisteren naar de podcast 'More Than A Feeling'.

The cure

Dit was de New Wave Top 100 op KINK 80's

Op KINK 80'S lieten we op Eerste Paasdag de paashaasoren even hangen: op die dag trommelden we alle donkere radiodieren op voor de New Wave Top 100! Een lijst van de 100 beste New Wave tracks ooit gemaakt: van Joy Division tot Sisters of Mercy en van Japan tot Front 242.

Tim Op het Broek

Opstaan met Tim!

Elke werkdag begint KINK 80's met de opgewekte stem van Tim Op het Broek!

80s radio

Luister naar KINK 80's op DAB+

Wist je dat KINK 80's ook in de ether zit? Met een DAB+-radio pluk je KINK 80's gewoon uit de lucht, zonder datakosten!

Blondie

Dit is KINK 80's!

Vanaf nu is er KINK 80's, waarop 24 uur per dag de beste alternatieve muziek uit de jaren 80 te horen is! Van David Bowie tot The Cure, en van Depeche Mode tot U2, je hoort het op KINK 80's.

Luister KINK 80's

Nieuwsbrief

Volg KINK 80's